18 Nisan 2013 Perşembe

Minecraft inceleme



 Dünyanın en sevilen oyunlarından olan minecraft 'ın yapımcısı Markus Person 'dır.Duyumlara göre paralarını koyacak yer bulamıyormuş artık :) Ancak bu oyunu yaptığı için ona müteşekkiriz.Çünkü hem bilgisayarlara yönelik hemde oynama yönünden iyi oyun.Grafikler 0 yani grafik hiç yok.Ancak oyun nasıl birşeyse kendine bağımlı yapıyor.İnanılmaz bir tutku ile oynamaya başlıyorsunuz.Bende oynamaktan kendimi saatlerce alamıyorum bazen.En iyi serilerinden olan minecraft indir linklerini sizlerle bu sitede paylaşacağım.Minecraft indirmek için en doğru yerdesiniz.Düşük boyutlu ve full crack yapılmış halde direk oyunumuzu oynayabilirsiniz.

Minecraft dediğim gibi grafiklere önem verilmeyen oyun.Önem verilen kısım ise bağımlılık yaratıcı olması.İtem toplama, canavar öldürme vs. oyunda çok basit görünse de kapsamlı ve bağımlılık yapan bir oyun.İnanılmaz derecede oynayıcısı var.Şuanda 35 milyon diye yayılmış ancak bence 50 milyon civarı vardır.Oyun 2009 'da ilk defa yapılmaya başlandı.2011 de tam olarak sürümle beraber piyasaya atıldı.Kazandığı paraların şuanda haddi hesabı yok ama çok iyi bir oyun olduğunu söylememek elde değil.Oyunumuzu indirmek için ; minecraft indir linkine tıklayınız.




Minecraft Hileleri ;
Arkadaşlar bunlar item kodlarıdır.İstediğiniz itemi üstüne alıp giyebilirsiniz.Ve tam hız oyuna devam edebilirsiniz.İtemleri almak için örnek olarak ; /give anm1818 285 3   gibi bir kodu yapıştırmalısınız.Bu sayede minecraft oyununda istediğiniz iteme sahip olabilirsiniz.



8 yorum:

  1. minecraft harika bir oyun :)

    YanıtlaSil
  2. güzele benziyor

    YanıtlaSil
  3. oyunu indiriyom bakalım güzelmi

    YanıtlaSil
  4. Beyler oyun Gercektende Dehşet hatta ben kendi sitemi bile kurdum www.MineCraftTuzaklarvebilinmeyenler.jimdo.com bi bakın haritalar var.Modlar var daha yeni

    YanıtlaSil