21 Ekim 2014 Salı

minecraft ve diğer oyun serverleri için ts3 sunucusu satışı

Minecraft Oyun sunucuları, Minecraft oyun serverleri ve diğer grup halinde oynanan oyunlar için oyuncuların bir biriyle anlaşmaları, haberleşmeleri çok önemlidir, Bu eskiden skype ile yapılıyordu fakat sesinn herkese ulaştırılması için skype tek başında yetmemeye başladı.



Herkesin bildiği gibi artık oyuncular Team Speak 3 ile haberleşmektedirler, ts3 serverlerı kuruldukları sunucudaki interneti kullanarak oyuncuların birbirleriyle haberleşmelerini oldukça kolaylaştırmakta. Bizde oyun oynarken ts3 kullanmatayız.

Eğer sizde oyun oynarken oyuncularla konuşmak ve koordinasyonu sağlamak istiyorsanız kendinize bir TS3 Server kiralamalısınız. Uygun fiyatlı TS3 sunucuları için  lütfen tıklayın.

10 Ekim 2014 Cuma

minecraft indirme siteleri


Google'da aradığınızda birden fazla minecraft indirme sitesi olduğunu görebilirsiniz, bu sitelerin bir çoğu size farklı dosyalar aracılığı ile minecraft indirdiğinizi sanarak virüslü dosyalar göndermeye çalışmaktadır.

Eğer güvenilir bir minecraft indirme sitesi arıyorsanız http://minecraftindir.club adresindeki siteyi tavsiye edebiliriz, reklamlara boğulmadan sadece minecraft indirmeniz için hazırlanmış sade bir sitedir.


5 Ekim 2014 Pazar

Minecraft 1.8 İndir


Minecraft 1.8 ve tüm versiyonları indirebileceğiniz link aşağıdadır, videoyu seyrettikten sonra indirdiğiniz launcher'in sol alt tarafında bulunan açılan kutuyu açıp 1.8 'seçin ve başla deyin!

indirmek için tıklayın!